1Η ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΕΚΘΕΣΗ FRANCHISE

Στην επίτευξη επιχειρηματικών συνεργασιών με το μοντέλο του franchise αναμένεται να καταλήξουν πολλές συναντήσεις επιχειρηματικών (business-to-business) που έγιναν στα πλαίσια της 1ης Μεσογειακής Έκθεσης Franchise που διοργανώθηκε από το ΕΒΕ Λευκωσίας (ΕΒΕΛ).

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του ΕΒΕΛ, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης που διήρκεσε δύο μέρες, επιχειρηματίες από την Κύπρο, την Ελλάδα και άλλες χώρες του εξωτερικού είχαν συναντήσεις με σκοπό να συνεργαστούν στον τομέα του franchise.

Στην έκθεση έλαβαν μέρος 27 επιχειρήσεις από την Κύπρο, την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ την επισκέφθηκαν εκατοντάδες ενδιαφερόμενοι του τομέα αυτού.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης τέλεσε ο Δήμαρχος Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης και μεταξύ άλλων είπε ότι ο Δήμος Λευκωσίας, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες, προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ευνοϊκό επιχειρηματικό περιβάλλον που θα δώσει ώθηση στην τοπική οικονομία και θα προσελκύσει εταιρείες του εξωτερικού.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Λευκωσίας κ. Στέλιος Αναστασιάδης είπε ότι αυτή η πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου θα συνδράμει σημαντικά στην οικονομία του τόπου καθώς θα αναδείξει τη μεγάλη πρόοδο που έχει επιτευχθεί από κυπριακές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα του franchise, αλλά και θα υπογραμμίσει τις δυνατότητες και ευκαιρίες που παρέχει η κυπριακή οικονομία τόσο σε Κύπριους επιχειρηματίες που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στο εξωτερικό, όσο και σε ξένους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Κύπρο.

 

 

ΚΥΠΕ