“ΠΩΣ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΣΑΣ”

Το βραβευμένο θεατρικό έργο της Βαρβάρας Ονουφρίου Χριστοφόρου «Πώς να σχεδιάσετε την κηδεία του συζύγου σας» ανέβηκε στη σκηνή από τον Θεατρικό Όμιλο Πάφου. Μια μαύρη κωμωδία με φόντο το Παρίσι. Η πρεμιέρα έγινε χθες στις 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Λυκείου Α’ Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ Πάφου.

Η σκηνοθεσία του έργου είναι της Μαρίνας Αθανασίου, στα σκηνικά η Νίκη Μαλά, στα κουστούμια η Θεατρική Ομάδα, στη μουσική επιμέλεια ο Κυριάκος Ιωάννου, στον Σχεδιασμό αφίσας/ γραφικών η Παναγιώτα Μιχαήλ, στο φωτισμό η Ευθυμία Λεμονιάτη και στον ήχο η Ειρήνη Παππά.

Πρωταγωνιστούν (με σειρά εμφάνισης) υποδυόμενη τη Λολώ η Μαρία Καλογήρου, τον Αστυνομικό ο Χάρης Αθανασίου, τη Λουσίλ η Χριστίνα Μούσκου, τη Ζωζώ η Κυβέλη Μούσκου, τον Πιέρ ο Χρυσόστομος Σαγιάς, τον Γκουστάβ ο Γιάννης Κωμοδρόμος και τη Λουλού η Μαρία Χρίστου.

Η υπόθεση του έργου εξελίχθηκε στη Γαλλία του σήμερα.

Η Λολώ, σύζυγος του Γκουστάβ Πιέρ Ντε Φω, πληροφορείται ότι ο σύζυγός της είχε ένα «ατύχημα». Χωρίς να διερευνήσει το πώς, το πού και το γιατί προσπαθεί να διοργανώσει την κηδεία του Γκουστάβ. Τι το ιδιαίτερο όμως έχει αυτή η κηδεία; Πώς θα σας φαινόταν να σας κηδέψει ο Πάπας στο Βατικανό, να σας περιφέρουν στα Ηλύσια Πεδία και να σας εκφωνεί τον επικήδειο ο Φρανσουά Ολάντ; Τι θα συνέβαινε όμως αν ξαφνικά εμφανιζόταν ο Γκουστάβ;

 

 

ΚΥΠΕ