ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΙΟΡΔΑΝΟ ΓΙΑ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ

Στην Αυδήμου συνελήφθη  από μέλη της Τροχαίας  ο καταζητούμενος 38χρονος από την Ιορδανία ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην απαγωγή του 31χρονου φίλου της πρώην συζύγου του στην Πάφο.

Εναντίον του 38χρονου είχε εκδοθεί  χθες ένταλμα  σύλληψης ,για υπόθεση απαγωγής,μαχαιροφορίας και απειλή χρήσεως βίας σε βάρος 31χρονου από την Πάφο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 31χρονος Παφίτης κατήγγειλε στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου ότι την 20η Μαρτίου του 2017 και περί την ώρα 16:00 ενώ ευρίσκετο στο όχημα της 36χρονης φίλης του,επίσης από την Πάφο τους πλησίασε ο εν διαστάσει σύζυγος της ο οποίος είναι από την Ιορδανία και με την απειλή μαχαιριού τον ανάγκασε να επιβιβαστεί στο δικό του όχημα.

Σύμφωνα με την καταγγελία, αφού τον περίφερε για δύο ώρες σε διάφορα μέρη στην Πάφο και στην Κάτω Πάφο απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσει, τον κατέβασε τελικά κοντά στο χώρο που τον απήγαγε.

Σημειώνεται ότι ο Ιορδανός τον Οκτώβριο είχε απαγάγει το 11χρονο παιδί του που έχει με την 36χρονη παρά την συγκατάθεση της μητέρας του και είχε τοποθετηθεί στο stop list.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης ενώ σήμερα ο 38χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης .

 

 

ΚΥΠΕ